Що таке вектор-терапія? Показання, протипоказання та переваги лікування пародонту

Що таке вектор-терапія

Відсутність якісного щоденного догляду за порожниною рота призводить до появи твердого бактеріального нальоту, зубного каменю. Ігнорування проблеми стає причиною утворення порожнини з патогенним вмістом між зубом та тканинами ясен.

Якщо раніше лікування пародонтиту було тривалим та болючим, то апарат Vector дозволив зробити його безболісним та безпечним, скоротити час проведення процедури. Після появи перших результатів люди зацікавилися тим, що таке векторна терапія в стоматології, як вона проходить, скільки потрібно часу.

Вектор-терапія – це безболісний метод лікування захворювань пародонту за допомогою апарату Vector. Лікарі використовують його для видалення зубних відкладень та біоплівки. На кінці апарату знаходиться гідрооболонка, завдяки якій під час чищення тверді та м’які тканини не травмуються.

Вектор-терапія це реальний спосіб продовжити життя зубів, підтримати кісткову тканину та вилікувати пародонтит без хірургічного втручання. З допомогою вектора видаляється причина захворювання пародонту – відкладення зубного каменю, токсини та бактерії нижче рівня ясен, розташовані глибоко в ясна кишені.Що таке вектор-терапія? Показання, протипоказання та переваги лікування пародонту

Вектор-терапія: Показання, протипоказання та переваги

  • безболісна процедура і максимально щадна для емалі та дентину
  • повне знищення бактерій та підясенного каменю
  • найефективніше очищення придесневих кишень
  • єдина альтернатива хпрургічним методам лікування

Лікування на апараті “Вектор” рекомендується при симптомах:

  • кровоточивості ясен,
  • рухливості зубів та дискомфорті в ротовій порожнині,
  • пародонтальні кишені.
Вектор терапії. Лікування ясен. Ціна 1800 грн перше відвідування та 1500 грн повторне
Вектор терапії. 1800 грн перше відвідування 1500 грн повторне

Вектор діє причину захворювання : видаляє поддесневую зубну бляшку і зубний камінь, з допомогою ультразвукових коливань створюється зона з допомогою якої гинуть патогенні бактерії та його ендотоксини викликають захворювання парадонту, а дрібні частки порошку полірують поверхню кореня.

Завдяки суспензії (Vector Polish), що містить мікрочастинки гідроксиапатиту, значно підвищується ефективність цієї процедури та регенерація ясен. В результаті ми отримуємо гладку та чисту поверхню коренів зубів, відсутність бактерій та швидке досягнення ремісії захворювань парадонту.
Після першого сеансу ви помітите зменшення глибини пародонтальних кишень та прикріплення ясен до тканин зуба. Ви відчуєте відчуття здоров’я та чистоти.

У нашій стоматологічній клініці ви можете отримати повну консультацію та лікування за допомогою вектора
Великий досвід та високий професіоналізм наших лікарів – гарантія якісної векторної терапії.

Ціна на лікування ясен Вектор:

  • 1800 грн. (перше відвідування стоматології)
  • 1500 грн. (повторне відвідування)

Записатися на прийом до стоматолога